Voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht bij onze collega's

09 377 38 36

karen@immovdw.com                                              

Residentie Zilvermeers

Kortrijksesteenweg 45 - 47

9800 Deinze

Uw buren aan het woord!

Yvette,

De reden waarom ik wou verhuizen was omdat m’n woning veel te groot was en ik deze niet meer kon onderhouden. In Res. Zilvermeers ben ik op m’n gemak en als ik vragen heb, kan ik bij Leen terecht.

Ik geniet van mijn terras en het uitzicht op de binnentuin.

 

Annick (dochter van Monette)

Na 53 jaar hebben we samen met ons mama besloten om haar woning te verlaten en te kiezen voor de assistentieflat in residentie Zilvermeers te Deinze. Doordat ons mama zorgbehoevend is, was dit voor ons de juiste beslissing.
Voor allerhande zaken kunnen we beroep doen op o.a. Familiehulp, poetshulp, wit-gele Kruis, de zorgmakelaar van de CM waar we met al onze vragen en problemen steeds terecht kunnen.
Voor mij en mijn zus en in de eerste plaats voor ons mama was dit de juiste beslissing, dankzij deze ondersteuning.

 

Greet (dochter van Roger)

Wat ons over de streep getrokken heeft is ongetwijfeld de kleinschaligheid van Residentie Zilvermeers en door het oprechte engagement van zorgmakelaar Leen weten we ons gesteund op gebied van zorgen en noden.

De ligging van de residentie is een bijkomende troef. Op wandelafstand van het centrum leef je niet afgesloten. Het gezellige interieur van de ontmoetingsruimte nodigt uit tot samenkomen in familieverband of met medebewoners. Een aanrader voor ieder die de stap wil/moet zetten!

Caroline (dochter van Yvette)

Voor mijn mama was het zeer moeilijk haar nest te verlaten , maar nu ze in Res. Zilvermeers is, wil ze niet meer terug.

Ze voelt zich zeer goed opgevangen en gesteund door Leen de zorgmakelaar en wij als kinderen hebben rust dat ze nu gelukkig is.

Wij zijn zeer blij dat we deze stap genomen hebben .